Moottorikelkka- ja mönkijämessuille Pieksämäelle 26.11.2016

Pieksämäen Veturitalleilla järjestetään marraskuun 26. päivä lauantaina moottorikelkkojen ja mönkijöiden messutapahtuma Kelkka & ATV Expo . Paikalla on moottorikelkkojen ja mönkijöiden maahantuojat esittelemässä tulevan ajokauden uutuuksia. Lisäksi näytteilleasettajista löytyy ajo- ja lisävarustemyyjiä sekä muita alalla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä.

Messut järjestää Pieksämäen seudun moottorikelkkakerho Snow Team ry. Kerho järjesti viime vuonna tapahtuman ensimmäistä kertaa ja kävijöiden ja näytteilleasettajien antaman palautteen johdosta päätimme järjestää tapahtuma myös tänäkin syksynä.

Kelkka & ATV Expon ohjelmaa valmistellaan pitkin syksyä aina tapahtumapäivään asti. Tapahtuman juontaa moottoriurheiluohjelmista tutuksi tullut Marko Terva-aho. Kävijöillä on mahdollisuus tänäkin vuonna koeajaa tulevan kauden mönkijäuutuuksia messualueelle rakennetulla koeajoradalla. Messuosastoilla on ohjelmassa mm. alkusammutuskoulutusta ja nähtävillä on myös vanhaa ja uutta kilpailukalustoa. Perheen pienimmillekin on luvassa tekemistä messualueella. Ohjelmaa on luvassa siis koko päiväksi.