Home » 4G vahvistin netin vahvistamiseen

4G vahvistin netin vahvistamiseen

4G-datapalveluita tarjoavat lähes kaikki maailman matkapuhelinoperaattorit. Operaattorien LTE-taajussstandardit vaihtelevat niin, että useimmat Euroopan maat käyttävät LTE 1800 ja 2600 MHz:n taajuutta, kun taas Yhdysvalloissa sekä Kanadassa käytössä on LTE 1800 ja 700 MHz:n taajuudet.

4G vahvistin on apuna kaikkien 4G-yhteyksien tehostamisessa ja samalla varmistavaa sen, että verkko on tarpeeksi kattava. Malleja on tarjolla kaikille eri taajuuksille, joten olitpa sitten mistä maasta tahaisin ja operaattorisi mikä tahansa, voit olla varma, että löydät valikoimasta sellaisen tehostimen, joka auttaa sinua tehostinongelmissa.

4G vahvistin eri taajuuksilla

Mikäli tehostamista vaatii sekä 4G- että äänipuhelut, sinun kannattaa katsoa tarjolla olevia dualband-malleja, joita on esimerkiksi MA 850 + 1700 MHz:n taajuuksilla toimiva vaihtoehto. Se vahvistaa matkaviestisignaaleja sekä 850 että 1700 taajuuksilla ja samalla luo vahvan yhteyden niin 4G kuin 2G- ja 3G-yhteyksillekin. Se vahvistaa sekä äänipuheluita että 3G-internettiä. Tämä tehostin sopii tosin vain niihin maihin, joissa puhelut käyttävät 850 MHz:n taajuutta eli esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Oikean vahvistimen etsiminen kannattaa aloittaa valitsemalla ensin maa ja kattavuus ja sen jälkeen selailla vastaavia malleja oman palveluntarjoajasi kuvakkeen alapuolella.

Sigaanlinvahvistimia on useita eri malleja, joista kannattaa valita sellainen, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Mallien hinnat liikkuvat noin 400-800 euron välillä ja eroja löytyy esimerkiksi niiden vahvistualueesta.

Yksi hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Nikrans LCD250-GSM + 4 G, joka on kehitetty parantamaan puheyhteyksiä, mutta myös 4G-verkon ja helppokäyttöisen nettiyhteyden luomiseen. Tämän vahvistimen alla puhelusi ja nettiyhteytesi ei enää pätki, vaan voit nauttia vihdoin toimivista yhteyksistä. Laitteessa on tyylikäs LCD-näyttö, jossa on kaikki tarvittava tieto laitteen asentamiseksi sekä säätämiseksi. LC-näytön avulla hallitaan laitetta ja vastaanotetaan esimerksiksi virheilmoituksia.

Tämä 4G vahvistin tukee GSM 900MHz puheluita ja se käyttää 2600 MHz:n tai 800 MHz:n LTE-taajuuksia, jotka ovat käytössä useimmilla eurooppalaisilla ja aasialaisilla operaattoreilla. Kun teet tilauksen, sinulta tarkistetaan mitä LTE-kaistaa käytät  eli joko 2600 tai 800 hertsiä, ja asiakaspalvelu lähettää sinulle juuri oikeanlaisen mallin. Tämä malli kattaa noin 250 neliömetrin kantaman, eli sillä kattaa isommankin asunnon tai toimiston tilat. Saat sujuvan nettiyhteyden helposti koko huoneistoon. Tätä laitetta voivat käyttää yksityisten henkilöiden lisäksi myös kaikenlaiset yritykset kuten talot, kahvilat, kaupat, studiot ja muut suhteellisen kompaktit tilat. Kuten kaikki vahvistimet, myös tämä malli on helppo asennettava. Asennus onnistuu näppärästi, vaikka et olisi aikaisemmin asentanut mitään.

Toinen hyvä vaihtoehto on Nikrans LCD400-GSM+4G-signaalitehostin. Se sopii jo isompiinkin tiloihin kuten yli 400 neliömetrin kantavuutta vaativiin paikkoihin. Saat laitteen avulla sekä pätkimättömän netin 4G-vauhdilla ja sen lisäksi puhelusi sujuvat ongelmitta. Tässäkin laitteessa on tuki kahdelle eri taajuudelle eli joko GSK 900 MHz ja LTE 2600 MHz tai LTE800 MHz. Voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivimman. Molemmissa näissä laitteissa on älykäs LCD-näyttö, joka ohjaa asennusta. Laitteisiin kuuluu myös automaattinen energiansäästötila, eli laite siirtyy aina lepotilaan, kun sitä ei käytetä netin toimintoihin tai puheluihin. Kun laite tunnistaa nettiyhteyden avautumisen tai puhelun, se kytkeytyy taas aktiiviseen toimintatilaan.

Kaikkia laitteita yhdistää myös se, että ne ovat erittäin pienikokoisia ja kevyitä. Innovatiiviset mallit ovat kompakteja, joten ne voidaan asentaa kaikenlaisiin toimistoihin ja koteihin. Ne eivät vaadi paljoakaan tilaa ja ovat myös ulkonäöltään moderneja.

Laitteisiin saa ilmaiseksi kaupanpäälle myös laadukkaan salamaylijännitesuojan, jonka avulla turvaat laitteen myös ukkosen varalta ja säästät samalla rahaa. Jos sinua kiinnostaa Myamplifiersin 4G vahvistin, klikkaa linkkiä ja pääset valikoimaan.