Home » Tee itse omat korusi

Tee itse omat korusi

Hopealanka on kotimainen verkkokauppa, jonka perustaminen lähti innostuksesta korujen tekemiseen. Se onkin varsinainen käsityölaisen aarrekauppa. Hopealangasta löytyy kaikki mitä perinteisistä kangaskaupoistakin löytyi vielä silloin, kun niitä oli kivijalkamyymälöissä. Nykyisin tuotteet voi tilata kätevästi ja nopeasti netistä Hopealangan hyvien kuvien ansiosta näet selkeästi mitä olet tilaamassa.

Tee itse omat korusi

Hopealangasta voi tilata esimerkiksi erilaisia helmiä, lankoja, nahkakoruja, työkaluja, riipuksia, hopearenkaita, laattoja kaikkea mahdollista korujen ja koristeiden tekemiseen. Hopealangasta ostettujen materiaalien avulla voit tehdä itsellesi ja ystävillesi juuri sellaisia koruja kuin haluat. Materiaalit ovat edullisia ja itse tehtynä myös korut tulevat edullisemmiksi kuin jos ne ostaisi kaupasta.

Itse tekeminen on myös mukavaa puuhaa ja koruja lahjaksi antaessa niihin sisältyy myös paljon ajatusta ja tunnetta. Hopealangan laajasta valikoimasta löytyy varmasti materiaalit kunnianhimoisempiinkin luomuksiin. Tuotteita voi ostaa yksittäin tai isommissa pakkauksissa. Katso Hopealanka alennuskoodi, jos haluat saada ostoksesi vielä edullisemmin. Alennuskoodin avulla saat materiaalit halvalla ja vaikka säästö olisi pieni, on se silti parempi kuin ei mitään. Hopealangalla on usein erilaisia alennuskoodeja, joten vaikka juuri nyt et löytäisi sopivaa, voi olla että he julkaisevat pian uuden. Cupoconcept.fi on uusi nettisivusto, jossa on paljon erilaisia koodeja hyviin nettikauppohin. Katso lisää ja klikkaa linkkiä, niin pääset suoraan Cupoconceptin sivuille. Alennuskoodi kopioidaan ja liitetään nettikaupan kassalla ennen kuin maksat tilauksen.

Alennuskoodeja Hopealankaan

Alennuskoodit ovat jokaisen nettishoppaajan metsästyksen kohde. Pienikin alennuskoodi on mukava löytää, sillä sen avulla säästää rahaa. Ajan saatossa rahan säästö kumuloituu ja lopulta on helposti säästänyt jo useita satoja euroja. Tämän vuoksi ostoksia ei kannata suin päin maksaa ennen kuin on aina etsinyt toimivaa alennuskoodia. Se saattaa vaatia vierailun useampaankin alennuskoodisivustoon. Nyt sinulla on yksi vaihtoehto lisää etsiä toimivia alennuskoodia, nimittäin Cupoconcept.fi. Sitä voi suositella, sillä kukapa ei haluaisi hyödyntää hyvä koodeja nettiostoksia tehdessä.

Hopealanka on hyvä paikka tehdä ostoksia ja samalla tuet suomalaista yritystä. Hopealanka on saanut luotettavan maineen alan harrastajien keskuudessa. Sieltä voi löytää kaiken tarvitsemansa erilaisten korujen ja koristeiden tekemiseen. Hopealangassa voit maksaa esimerkiksi suoraan verkkopankin kautta tai käyttämällä joko luottokorttia tai pankkikorttia. Mukana maksuvaihtoehdoissa ovat myös Paypal sekä Jousto-lasku sekä Collector-lasku. Hopealangan sivuilla on myös ohjeita erilasten korujen tekemiseen. Niissä opastetaan selkein ohjein miten materiaaleja työkaluja voi käyttää parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Blogissa on helppoja ohjeita, joiden avulla jokainen onnistuu tekemään kauniin korun itselleen tai vaikka lahjaksi. Ohjeiden lopussa on linkit niihin tarvikkeisiin ja työkaluihin, joita korujen tekemiseen tarvitaan. Esimerkiksi korvakoruja on helppo tehdä itse. Voit ostaa Hopealangasta tapit tai koukut sekä omaa silmääsi miellyttävät kivet tai koristeet, jotka vain liimataan kiinni tappeihin pikaliimalla.