Home » Vapaat toimitilat Turussa

Vapaat toimitilat Turussa

Turku kiinnostaa monia yrityksiä sillä kaupungissa on monia hyviä puolia. Ensinnäkin Turun hintataso ei ole toimitiloissa yhtä korkea kuin pääkaupunkiseudulla, vaan liiketilaa on saatavilla edullisesti keskeisiltäkin paikoilta kaupungissa. Turussa liikepaikat ovat hyvin jakautuneita ja hintataso voi vaihdella korttelin mukaan. Vaikka Turun keskusta on hieman vilkastunut liikepaikkojen suhteen viime aikoina, on sieltä saatavilla vielä jonkin verran tyhjiä tiloja. Turussa on myös isoja ostoskeskuksia, joissa on tarjolla tiloja eri alojen yrityksille. Turku myös panostaa jatkuvasti uusien toimi- ja liiketilojen kehittämiseen. Vanhoja rakennuksia kunnostetaan ja uusitaan vastaamaan uusien vaatimusten mukaisia tiloja ja Turun kaupunki selvästi haluaa pitää kaupungin elävänä ja aktiivisena. Turku myös tukee yrittäjiä monin eri tavoin.

Monenlaisia kulkuyhteyksiä

Turussa on myös hyvät liikenneyhteydet ja kaupunkiin pääsee monin eri tavoin. Nopea moottoritieyhteys johtaa muihin suuriin kaupunkeihin kuten Tampereelle ja Helsinkiin. Autolla moottoritietä pitkin matka taittuu Helsingistä noin kahdessa tunnissa. Kaupunkiin on myös raideyhteys, joten vielä nopeampi matkustaminen sekä rahtiliikenne raiteita pitkin on mahdollista. Turussa sijaitsee myös Suomen kolmanneksi suurin lentokenttä. Lentoyhteyksiä on moniin kansainvälisiin kaupunkeihin ja lomakohteisiin. Lentoyhteyksien vuoksi nopeat toimitukset ympäri maailmaa sekä esimerkiksi business-matkustaminen on mahdollista. Turku on myös tunnettu satamistaan. Satamista lähtee sekä rahtialuksia että risteilyaluksia ja ne tuovat Turkuun sekä paljon turisteja että tuotteita ja raaka-aineita teollisuuteen. Turussa on tietysti paljon myös satamateollisuutta ja sinne on keskittynyt valtavasti tähän toimialaan liittyvää osaamista.

Toimitiloja Turusta etsittäessä on hyvä pitää mielessä että modernin keskustan ja ostoskeskusalueen lisäksi Turussa on myös ns. Vanhan Turun alue, jossa vierailee etenkin kesäisin hyvin paljon turisteja. Turistit ovatkin yksi Turun houkuttelevimmista puolista kaupanalan yritysten puolesta. Liiketila turisteja kiinnostavan nähtävyyden läheltä on hyvä vaihtoehto, jos yrityksen tuotevalikoima sopii tähän tarkoitukseen. Turkua pidetään erityisesti kesäkaupunkina, jolloin se puhkeaa kukkaan. Turussa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja kaupunki täyttyy turisteista ja risteilymatkustajista. Tämän vuoksi esimerkiksi kesäkauden auki oleva pop up-liiketila voi olla hyvä vaihtoehto Turun seudulla, jolloin kaupunki on vilkkaimmillaan.

Tutusta valikoimaan netissä

Mikäli olet etsimässä toimitilaa Turusta, kannattaa tutustua vapaana oleviin toimitiloin MatchOfficen sivuilta.  Haulla Toimitilat Turku löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy jokin sopiva tila kaikenlaisille yrityksille. MatchOfficen käyttäminen on täysin ilmaista. Siellä voivat ilmoittaa vuokrattavista kohteista sekä yritykset, joiden toimialaan kuuluu erilaisten tilojen vuokraaminen sekä aivan yksityiset vuokranantajat. Sivuille voi tehdä hakuvahdin, jolloin omaan sähköpostiin saa ilmoituksen välittömästi kun omia hakuehtoja vastaava kohde ja toimitilat tulee markkinoille. MatchOffice on nykyaikainen tapa etsiä liiketiloja ja vaihtoehtoja on tarjolla koko Suomesta. Kun sopiva kohde löytyy, otat vain yhteyttä suoraan vuokranantajaan ja sovitte hänen kanssaan näytöstä ja muista käytännön asioista tarkemmin.